Elma Suyu Üretiminde Hammadde Olarak Kullanılan Elmaların Mikroflorasında Alicylobacillus Acidoterrestris Varlığının Belirlenmesi


Gökmen V. (Yürütücü)

  • Proje Türü: TÜBİTAK Projesi
  • Proje Grubu: Fen ve Mühendislik
  • Projenin Yürütüldüğü Birim: Mühendislik Fakültesi
  • Başlangıç Tarihi: Mayıs 2002
  • Bitiş Tarihi: Mayıs 2003

Özet

Proje Başlığı: 

Elma Suyu Üretiminde Hammadde Olarak Kullanılan Elmaların Mikroflorasında Alicylobacillus Acidoterrestris Varlığının Belirlenmesi

Proje Özeti: 

Bu proje kapsamında elma suyu üretiminde hammadde olarak kullanılan elmaların mikroflorasında Alicylobacillus acidoterrestris varlığının belirlenmesi hedeflenmektedir.